Premierea Doamnelor de succes ale Sebeșului

0
355

DOAMNELE DE SUCCES PREMIATE LA SEBEŞ, ÎN GALA CARE A MARCAT ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII
Evenimentul a avut loc joi, 15 martie 2018,
în sala de spectacole a Centrului Cultural “Lucian Blaga”

Ziua Internaţională a Femeii a fost sărbătorită la Sebeş, în cadrul unei gale dedicate doamnelor de succes, găzduită de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, joi, 15 martie 2018, începând cu ora 18,00.
Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie şi are ca scop recunoaşterea doamnelor Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate (fie că e vorba de educaţie, cultură, sănătate, mediu de afaceri, voluntariat), precum şi o celebrare a feminităţii, un gest de preţuire pentru ceea ce reprezintă femeile în comunitatea locală.
Doamnele care au fost premiate, în cea de-a doua ediţie a galei de la Sebeş, sunt:
Sănătate:
Doamna ANCUȚA ȘUTEU, medic cardiolog
Doamna LAURA CĂTANĂ, psihiatru
Doamna MĂDĂLINA ARION, psiholog
Asistență socială:
Doamna ROSALIE GRUBER
Doamna ELENA ȘUTEU
Educație
Doamna SANDA NEGREA
Doamna MIOARA BULBUCAN
Doamna CORNELIA TRUȚĂ
Doamna ADRIANA COMȘA-HABER
Doamna LILIANA LORINTZ
Doamna DOINA – ANA CAPĂTĂ
Doamna SANDA VOINA

Mediu de afaceri:
Doamna ALEXANDRA SIMILIE
Doamna GIMINA FRANCESCA TĂRTĂREAN
Cultură (scriitoare):
Doamna VIORICA CAZAN
Doamna RAFILA MANIU
ONG:
Doamna MIRELA RIZZOLO
Doamna MARIANE ATANASIA TECĂU

Cinematografie:
Domnișoara GABRIELA SUCIU

Gala de excelenţă a oferit un program artistic special dedicat tuturor femeilor, atmosfera fiind întreţinută, pe ritmurile muzicii, de Corina Chiriac și Marcel Pavel. Parada ținutelor de primăvară a fost prezentată de prichindeii coordonați de doamna Mirela Rizzolo. De asemenea, parada modei vintage a adus în scenă costumele realizate de Asociația GISAS, prin doamna Rodica Groza, în cadrul unui proiect finanțat de Municipiul Sebeș. Ținutele au fost fotografiate în locații inedite, care surprind farmecul Sebeșului și se regăsesc într-un superb calendar al anului 2018, din care am avut bucuria de a oferi ultimele exemplare la finalul evenimentului.
În foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” a fost admirată o colecție unică de bijuterii purtând semnătura doamnei Victoria Geutskens.
Organizatorii evenimentului: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Centrul Cultural „Lucian Blaga”.
La finalul evenimentului, primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Municipiului Sebeş, Adrian Bogdan, au felicitat toate femeile prezente în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga”, oferindu-le flori.